Svojevrstan Blog prije svega!

Kako ispeći dobru web stranicu

Oni koji se bar malo razumiju u kulinarstvo vjerojatno znaju kako ni jedno obično jaje nije jednostavno skuhati/ ispeći, a da ispadne fino i u duhu struke. Fascinirana pričom o pripremi jajeta, počela sam drugačije gledati na svijet oko sebe :). Isto vam je i s izradom web stranica. Na očigled i neki lagan posao postane složen kad se malo dublje uđe u bit i kad se želi napraviti ispravno i kako treba. Tako i umijeće pripreme jajeta daleko je od puke pripreme i na kraju uglavnom završi u stilu “pojest će se”, a netko na žalost to i pojede.

ŠTO U STVARI ZNAČI IZRADA WEB STRANICE ?

Pitanje je, da li želite web stranicu samo zato što je svi imaju i da se napravi reda radi ili želite da se vaša web stranica napravi kvalitetno, u duhu struke te opstane u hrpi web stranica na Internetu? Mnogima smo pomogli i to nas je potaknulo da podijelimo svoje iskustvo. Odlučili smo se za drugačije poglede na izradu web stranice i cijene izrade web stranica koje su nemalo puta pretjerane ali često puta i podcjenjivane zbog nedovoljne informiranosti. Vjerujemo, ako radiš  ono što voliš to jednostavno mora evolurirati u nešto dobro.

Vratimo se na CIJENU WEB STRANICE i ono – pretjerano

Sad već zasigurno svi znaju ako se bave nekim obrtom ili poduzetništvom da moraju imati web stranicu koja mora biti povezana sa socijalnim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Linkedin…

Nedovoljna informiranost i snažan razvoj Interneta u svim sferama života jednostavno diktira standarde posebno u poslovnom svijetu. Prije samo desetak godina privatnike i poduzetnike je trebalo uvjeravati u nužnost web stranice za dobrobit njihovog poslovanja, danas je svima jasno da tko nema web stranicu nije ozbiljan takmac na tržištu te propušta veliki kolač zarade koji bi mu došao od strane Internet posjetitelja kojih je sve više i više. U tom monumentalnom, promjenjivom i sve dominantnijem mediju ( govorim o Internetu) neki web dizajneri koriste nedovoljnu informiranost klijenata te pretjeruju s cijenom izrade web stranica te naplaćuju prevelike cijene za svoje usluge – i to ne bi bilo ništa pretjerano da ostaju uz Vas i budu Vam podrška te Vas nauće održavati i ažurirati  vlastite web stranice. Oni naplate uslugu i nestanu – a po našem mišljenju web stranica se ne može samo napraviti – prodati i gotovo! Svaka web stranica zahtijeva kontinuirano održavanje, prilagođavanje standardima i promjenama na Internetu pa čak i one najjednostavnije. Tu upravo dolazi do pretjerivanja u cijeni i jednokratne naplate gdje naručitelj web stranice zapravo i ne sluti što slijedi dalje, iz jednostavnog razloga jer – ne zna što je web stranica i koja je prava svrha i cilj postojanja web stranice na Internetu. Često puta smo bili svjedoci takvih situacija i pokušali izvući najbolje iz takve situacije.

Web stranica je živi organizam nije samo statična hrpa podataka !

 

LET`S WORK TOGETHER !

Leave a Reply

Your email address will not be published.