Svojevrstan Blog prije svega!

4Croatia-iz ljubavi prema Hrvatskoj

Web stranica 4Croatia je web stranca koja je također napravljena u WordPressu i posjeduje za razliku od ostalih kompletan i složen modul za rezervacijski sustav. Kod u pozadini ove stranice je, kako to funovi WordPressa vole reći čista poezija, a mi se s time u potupunosti slažemo. Kad tome dodamo da se stalno nadograđuje i ažurira moramo napomenuti da ova stranica ne poznaje bug-ove. Osim toga ima modul za članstvo, chat, forum, popularni slideshow – Revolution slide, pregledna je na svim rezolucijama i svim uređajima ( TV, laptopima, note book-ovima, mobitelima…). Po meni savršenstvo od web stranice. Najznačajniji i najvažniji dio ove web stranice je rezervacijski sustav koji omogućava – automatizirani booking, on-line naplatu i štošta još što ćemo tek upoznati u bliskoj budućnosti. Hvala Themeenergy grupaciji koja se ne predaje u nastojanju poboljšati WordPress platformu i što su tu uvijek kad ih trebamo.


Još malo PrtSc-ova

Web stranica 4Croatia iz ljubavi prema Hrvatskoj

Evo još jedne web stranice koja je u tijeku izrade. Ovo je naš mali biser od projekta za koji se nadamo da će se jednog dana pretvoriti u dragulj i zablistati u svijetu Interneta. Ambicija je da se napravi baza podataka nekomercijalnih i samozatajnih, možda čak i totalno nepoznatih vrijednosti i ljudi koji krase i čuvaju hrvatasku tradiciju i običaje. Upustili smo se u ovu avanturu zahvaljujući suradnji s web stranicom  TastAdriatik pa kud nas dobre sile odnesu 🙂

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.