Svojevrstan Blog prije svega!

BERLINER – Muzika -WordPress

Ova predivna WordPress tema napravljena je za razna događanja, muzičare, dj-eve, umjetnike, noćne klubove i za sve koji se bave organizacijama evenata, koncerata itd. Posjeduje dva moćna dodatka, a to su Audio Player koji omogućuje upređivačima, ali i korisnicima da stavljaju, sastavljaju ili pak sidaju muziku zahvaljujući programu tj. sustavu za praćenje tražene muzike, a drugi moćan dodatak je sustav za kreiranje evenata tj. rasporeda događanja zahvaljujući kojem lako možete promovirati nadolazeće evente kroz management sustav koji je iskreiran i implementiran u ovu temu i vrlo je jednostavan i pouzdan za korištenje. Elegantna i dobro organizirana, čitstog koda, ažuriranje na svakodnevnoj razini krasi i ovu web temu, kao i sve naše web teme.

Maksimalna fleksibilnost i opcije

Ova WordPress tema ima mnoštvo opcija i prilagodljiva je maksimalno. Tako da možete biti sigurni da ćete s njom lako manipulirati po principu pokaži što želim, a sakri što ne želim. Igra s ovom temom nikada ne prestaje. Remek-jelo u malom.

 

Sofisticirano mobilno iskustvo
BLENDER web tema je u potpunosti prilagođena svim rezolucijama i onim najmanjima, ne gubeći trunke na funkcionalnosti i dosljednosti pregledavanja sadržaj – sve u hodu i bilo gdje.

 


SEO Optimizirana
Web stranica BLENDER će vam pomoći da se bolje pozicionirate na tražilicama kao što su Google, Bing ili Yahoo!