Svojevrstan Blog prije svega!

Dc Projekt-Kapić nautika d.o.o.

Web stranica obrta DC Projekta je naš prvijenac i s posebnim osjećajem se vraćamo i ažuriramo ovu web stranicu iz 2004. godine. Rađena je u HTML-u, CCS, dodavane Jscripte i PHP skripte, Flash-a itd. To je statična stranica – koja zahtjeva podosta znanja za uređivanje i također web administratora koji će se brinuti za nju. Iako pomalo lošije grafike još uvijek zadovoljava klijenta i nesmetano živi svoj život na Internetu.


Još PrtSc-ova

Web stranica – obrta Dc Projekta tj. Kapić Nautika d.o.o.

Ova web stranica će u ovoj godini, također, doživjeti preobražaj i redizajn jer se uslijed širenja poslovanja, obrt pretvorio u doo pa kako to obično biva i web stranica mora pratiti taj razvitak. Radujemo se redizajnu ove web stranice.  Iskreno mislimo da je došlo i vrijeme za to, a možda uspijemo vlasnika nagovoriti i napravimo novu web stranicu, naravno u WordPressu 🙂 jer mi volimo WordPress.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.