Svojevrstan Blog prije svega!

Konzasauto servis

Web stranica Konzas Auto d.o.o. je naša nova web stranica koja je u tijeku izrade. Ova web stranica je također svojevrstan on-line ured te pruža razne mogućnosti od izbora boje, članstva, newsletera, modernog je dizajna i pametnog koda. Vidljiva je na svim preglednicima i uređajima (TV, laptopi, notbook-ovima, svim mobitelima), ima atraktivan i popularan slideshow – ( Revolution slider ) za izradu reklamnih kampanja, galerije, dodaci za Woocommerce trgovinu i ostale mogućnosti i nadogradnje ovisno o potrebi poslovanja. Doista, jedna kvalitetana, moderana i privlačana we stranica, a opet jednostavana i pregledana u skladu s aktualnim standardima Interneta.


Još malo PrtSc-inova

Web stranica – Konzasauto servis

Radujem se izradi ove web stranice jer je moderna, dobro organizirana i pametno kodirana. Pregledna je i jednostavna, što bi čovjek više poželio za svoju firmu ili obrt. Uvijek mi je u cilju ponuditi klijentu kvalitetan dizajn jer web stranica klijenta je i naša stranica. Nadam se da će zaživjeti u svom maksimalnom izdanju, ali to kao i svaki puta ovisi o ambiciji poslovanja i ljudi koje pezentira.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.