Svojevrstan Blog prije svega!

OXIUM – Muzička WordPress tema

Web tema OXIUM je posebno dizajnirana WordPress tema namjenjena muzičarima, DJ-ima, organizatorima koncerata, vlasnicima klubova i noćnih klubova u biti svima iz svijeta industrije zabave. Osim što je privlačnog urbanog web dizajna, web stranica je pregledna, dobro organizirana, čistog koda i dolazi s moćnim AudioIgniter plugin – dodatkom za kreiranje play liste – lakše ne može biti. Isprobajte temu u živo i uživajte u muzici cijel dan!


Jedinstven, moderan i urbani dizajn
Jedinstven, čist i moderan dizajn je najbolja garancija da će vaše ideje, fotografije i pjesme stvoriti sasvim novi nivo i doživljaj kod vaših web posjetitelja.

 

Sofisticirano mobilno iskustvo
Oxium web tema je u potpunosti prilagođena svim rezolucijama i onim najmanjima, ne gubeći ni trunke na funkcionalnosti i dosljednosti sve u hodu i na svakom mjestu.

 

Maksimalna prilagodljivost
Izgradite svoju Naslovnicu točno onako kako ste ju zamislili i kako želite. Beskrajne su mogućnosti razmještanja elemenata na web stranici.

 

Muzika kroz AudioIgniter dodatak 
S ovim moćnim dodatkom možete lako i brzo unijeti svoju najomiljniju muziku na vašu web stranicu i uživati bez granica još vam samo fale slušalice i to je to.

 

SEO Optimizirana
Web stranica OXIUM će vam pomoći da se bolje pozicionirate na tražilicama kao što su Google, Bing ili Yahoo!