Svojevrstan Blog prije svega!

Šuma gm d.o.o.

Web stranica Šuma GM d.o.o. nastala je zahvaljujući preporuci i bila je pravi izazov. Izrađena je u WordPress Content management system-u. Web stranica se pretvorila u jedan funkcionalan i interaktivan ured u malom što se tiče backenda ali i atraktivnog frontenda. Dodatke koji smo primjenjeni su: plugin za prijevod, katalog, plugin za sigurnost i zaštitu, Woocommerce pluginovi, dodaci za članstvo, newsletter… Mogućnosti nadogradnje su ogromne. Kod u kojem je web stranica napravljena je čista poezije koja garantira kvalitetu i stabilnost. Dodaci – pluginovi se automatski ažuriraju kao i cijeli WordPress sustav, a također i backupovi. Sve je smješteno pri- studio4web.com – hoster providera koji je po meni jedan od najkvalitetnijih u Hrvatskoj.


Još malo PrtSc-ova

Šuma Gm d.o.o.

Web stranica Šuma GM d.o.o. je bila zahtjevna jer je trebala zadovoljiti KOMATSU Forestry Quality standarde Japanske multinacionalne kompanije. Šuma GM d.o.o. je predstavnik Komatsu Forest GmbH za Hrvatsku i to je bio uvijet za novu poslovnu suradnju i nove poslovne planove. Ova web stranica je još mlada i nudi još pregršt mogućnosti koje stoje na raspolaganju i čekaju da se stave u funkciju. Ponosni smo na ovu stranicu i radujemo se ponovnom uređivanju sadržaja.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.