Svojevrstan Blog prije svega!

TEHNICO – WordPress tema

Technico je premium WordPress tema dizajnirana posebno za građevinske kompanije, kompanije koje se bave nekom vrstom inžinjeringa i sve one koji nude neku vrstu građevinske usluge. Ovu web stranicu, kao i sve ostale naše web stranice, krasi jednostavnost, čist kod, dobra organiziranost, transparentnost i nadasve funkcionalnost. Jednostavno i funkcionalno to je naš moto neka postane i vaš.

Velika mogućnost prilagođavanja
Web stranica TECHNICO će vam dati sve što vam je potrebno da web predložak maksimalno prilagodite vašim prohtjevima i potrebama tehničke prirode. Veliki broj kombinacija boja, također i sadržajnih elemenata kao što su :  modul za prezentaciju vaših usluga, projekta, tima, faq, moderan slideshow, područje za klijente i sponzore, preporuke vaših kijenata,  itd itd

 

SEO Optimizirana
Web stranica TECHNICO će vam pomoći da se bolje pozicionirate na tražilicama kao što su Google, Bing

 

WPML Compatiblna
Prevedite svoju web stanicu na razne jezike jer je ova tema spremna i prilagođena za WPML dodatak,  jedan od najmoćniji pluginova za višejezičnost u WordPress.

 

Sofisticirano mobilno iskustvo
TECHICO web tema je u potpunosti prilagođena svim rezolucijama i onim najmanjima, ne gubeći ni trunke na funkcionalnosti i dosljednosti bilo da fotografije gledate na mobitelu, Laptopu ili PC-u.