Svojevrstan Blog prije svega!

TripleClicks – Gateway

Ova web stranica – gateway je napravljena u Bootstrap-u. Bootstrap je skup alata (kreiranih u CSS-u i JavaScript-u) koji omogućava brzu i kvalitetnu izradu web stranica. Bootstrap je narastao u vrlo ozbiljan i zreo framework – osnovu i kostur brojnih web stranica na modernom internetu. Omogućio je vrlo brzu izradu širokog spektra najrazličitijih elemenata web stranice. Razvijen je od strane Twitter-a.
Bootstrap je, dakle, kolekcija razvijenih CSS i JavaScript alata. Također je sastavljen od modula, što omogućava njegovu lakšu „nadogranju“ i upotrebu sa različitim modulima koje izrađuju nezavisni developeri.


Još PrtSc-ova

Web stranica Tripleclicks

Ova web stranica je napravljena u sklopu Tripleclicks projekta – koji predstavlja jedan od vodećih i najvećih e-commerce stranica, tu se može naći za svakoga ponešto velika on-line trgovina s hijerarhijom članstva gdje se kroz e-commerce programe zarađuju provizije. Zanimljiv E-commerce program.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.