Svojevrstan Blog prije svega!

Web stranica s rezervacijskim sustavom

LET`S WORK TOGETHER !

Web stranica s rezervacijskim sustavom je naš projekt kojim želimo pridonijeti funkcionalnijem rezerviranju i prezentiranju hrvatske turističke ponude i smještajnih kapaciteta u turizmu. Rezervacijski sustav koji je integriran u ovu stranicu napravljen je posebno za ovu web stranicu i predstavlja kompletan rezervacijski on-line sustav bez kojeg danas ne može raditi niti jedna ozbiljna turistička agencija. Web stranica s rezervacijskim sustavom je zahtjevan projekt koji još uvijek razvijamo i prilagođavamo krajnjim korisnicima, zbog toga je nudimo u beta verziji po izrazito povoljnoj cijeni – jer Vas pozivamo na partnerstvo!

web stranica s rezervacijskim - booking sustavom

Karakteristike web stranice BookYouTravel

100% RESPONSIVE

Web stranica s rezervacijskim sustavom  je u potpunosti prilagođena svim rezolucijama i to u skladu s najnovijim trendovima ( izbornici, fotografije, rezervacijski sustav, moduli za prijevo i dr. standardni pluginovi).

 

OPTIMIZIRANA ZA WEB TRAŽILICE

Kod  kojim je web stranica izrađena je čist i prati najviše Word Press standarde i W3C  standarde. Prilikom izrade ove web stranice s rezervacijskim sustavom vodila se briga o SEO PRAKSI, tako da web stranica dopušta i omogućava internet tražilicama olakšano indexiranje (čitanje) sadržaja i pozicioniranje na Internetu.

 

POTPUNO SPREMNA ZA PRIJEVODE NA JEZIKE PO ŽELJI

Web stranica s rezervacijskim sustavom – popularnije web stranica s booking sustavom – je kompatibilna s WPML PLUGIN – om što joj omogućava prijevode na jezike po vašem izboru.  WPML PLUGIN je jedan od najboljih pluginova za prijevod, premda ne i jedini među kvalitetnim.

 

KOMPLETAN REZERVACIJSKI  I  BOOKING SYSTEM

Moćan rezervacijski sustav koji je integriran napravljen je posebno za ovu web stranicu.  Uključuje napredno pretraživanje, omogućava specijalno pretraživanje pomoću naprednog filtriranja i još mnogo toga. Rezervacija je moguća od strane korisnika i potencijalnog klijenta ili od strane administratora web stranice.

Web stanica omogućava kompletan rezervacijski sustav sa on-line novčanim transakcijama ili korištenje rezervacijskog sustava bez on-line plaćanja te ručno potvrđivanje zahtjeva za rezervacijom i ostale administracije. Web stranica omogućava  rezervaciju ne samo smještaja, nego rezervaciju i  iznajmljivanje prijevoznih sredstava/turističkih tura/ekskurzij/ rent a car  i  to direktno korisnika sa menadžerom za pojedine odjele.

 

KORISNIČKI RAČUN – DIO SUSTAVA

Kao svaka web stranica kojoj je stalo do posjetitelja i ova web stranica  omogućava  registraciju korisnika, logiranje već postojećih korisnika, obnovu zaboravljene lozinke i front-end platformu za korisnike, omogučavajući im na taj način mijenjanje svojih korisničkih podataka te praćenje svoje rezervacije i zahtjeva.

 

 DIO SUSTAVA ZA PARTNERE

Dio sustava namijenjen partnerima potpuno je funkcionalan  dio sustava koji se odnosi za vaše poslovne partnere s kojim surađujete i imate transfere. Sadrži također područje za registraciju i front-end platformu za poslovne partnere  za lagano kreiranje, uređivanje i organizaciju  apartmana, soba, vila te popunjenosti preostalog smještajnog kapaciteta. Vi kao administrator imate  opciju objaviti komentare i zahtjeve odmah ili ih onemogućiti te objaviti nakon pregleda.

 

UGRAĐEN SUSTAV ZA AUTOMATSKE NOVČANE UPLATE

U web stranici je integriran WooCommerce plugin za on-line rezervacijski sustav.  Što znači da web stranica omogućava plaćanje preko PayPal ( ukoliko imate korisnički račun otvoren kod PayPala tj. ako ste registrirani na njihovim stranicama – plaćanje karticama ), direktno transferom matične banke i  gotovinskom uplatom. Ovisno o željama klijenta.

 

ADMINISTRATIVNO SUČENJE – NIKADA LAKŠE ZA KORIŠTENJE

Kao administrator web stranice imat ćete priliku upoznati dobro strukturirano i organizirano sučelje koje  je veoma lako za korištenje uz svu svoju složenu funkcionalnost bilo da se početnik ili profesionalac.

 

SPAM KONTROLA

Svaka on-line rezervacija ili  kontakt forma su zaštićeni od spama i hakerskih napada.

 

… I JOŠ MNOGO, MNOGO TOGA KAO ŠTO SU :

 

PRETRAŽIVANJE

Napredna forma za pretraživanje omogućava pametno pretraživanje baze podataka i filtriranje rezultata pretrage. Kriteriji su mnogobrojni i pokrivaju sve kombinacije jednog kompleksnog sustava pretrage baze podataka.

 

NEWSLETTER 

Web stranica  podržava  MailChimp  i MailPoet pluginove  omogučavajući vam da kroz  e-mail servise veoma lagano i svakodnevno sami vodite email marketing kampanje.

 

POTPUNA POVEZANOST SA SOCIJALNIM MREŽAMA 

Web stranica omogućava, također povezivanje s vašim profilima na socijalnim mrežama kao to su :  vaš Facebook & Twitter IDs, i  možete lako dodati  URLs vašeg  Youtube videa, LinkedIn, GooglePlus, Vimeo, Pinterest profila i RSS feed.

 

PODRŠKA – E TU MI NASTUPAMO !

JER S NAMA DOBIVATE PARTNERA  a ne samo web stranicu!

NAUČIT ĆEMO VAS KAKO TO SVE KORISTITI I PRIMJENITI. BIT ĆEMO UZ VAS SVE DOK NAS TREBATE !

Ako želite raditi s nama slobodno nas KONTAKTIRAJTE NAS !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.